Første internationale golfmatch i Danmark

Agnes Luise von Kapf

Den 21-årige Agnes Luise von Kapff (1880-1969) fra Bremen vinder i august 1901, den første internationale golfmatch i Danmark, der blev afviklet på Fanø Golf-links, hvor de første golfhuller tre år tidligere var anlagt i klitterne ved Fanø Nordsøbad.

Det var Frederik Christopher Otto greve Raben-Levetzau til Aalholm (1850-1933), som havde taget initiativ til etablering af et internationalt kurbadested på Fanø, der bl.a. omfattede en golfbane i klitterne, tæt på Nordsøen.