Far og søn prægede golfsporten gennem flere årtier

Poul og Ole Wiberg-Jørgensen fra Esbjerg, far og søn, var blandt de bedste danske golfspillere i flere årtier fra midten af 1930’erne op til midten af 1960’erne. Poul Wiberg-Jørgensens rekordliste er lang og omfatter bl.a. fire danske seniormesterskaber, to nationale og to internationale.

Sønnen Ole Wiberg-Jørgensen fik sit gennembrud, som 16-årig i 1953 på Københavns Golf Klubs bane. Han repræsenterede Danmark i 15 internationale turneringer, bl.a. VM i Rom i 1964 og de skandinaviske mesterskaber i Oslo i 1960.