Dansk Golf Union bliver stiftet

En række af de første danske golfklubber var medlemmer af Dansk Idræts-Forbund, som imidlertid bad dem om, at slutte sig sammen i en union. Det skete på en stiftende generalforsamling den 6. juni 1931 med fire stiftende klubber: Esbjerg Golfklub, Helsingør Golf Club, Københavns Golf KLub og Odense Golfklub.

Som unionen første formand valgtes overretssagfører C.F. Lerche, som var et kendt ansigt indenfor dansk golfsport og en meget betydningsfuld person for sportens videre udvikling.